spillehal

At finde sin vej rundt i en spillehal

At finde sin vej rundt i en spillehal

De fleste spillehaller adskiller sig en del fra andre fornøjelsessteder og opholdspladser, hvor man underholder sig.

For sådan en spillehal kan oftest være et sted, hvor der ikke er mange vinduer, hvis nogle overhovedet. Det kan for nogle virke rigtig amerikansk, selvom man står i en spillehal i Roskilde.

Desuden er der nok heller ikke nogle urer på væggene, og det hele glitrer og bimler og bamler overalt. På en og samme tid ser det flot og lokkende ud, men det kan også virke som et virvar, hvor man kan ende med at fare vild.

Den slags typiske indretninger – selvom der bestemt er undtagelser – skal være med til at gøre, at du mister orienteringen om tiden og på en måde, hvor du er, så du bliver på stedet.

Når du ikke kan fornemme, om det er ved at blive aften, så bliver du hængende, og hvis det hele ser ensformigt ud, så kan det blive svært at finde sin vej ud, så man bliver, hvor man er.

Sådan kommer du ud igen

Strategien er jo meget smart fra spillehallens side, da de gerne vil holde på deres kunder længst muligt, indtil det er lukketid, medmindre man holder døgnåbent.

Men det er jo næppe så smart for ens pengepung, og man kan udvikle sig til at blive en spillefugl.

Dog kan du lave nogle mindre tricks for dig selv, så du ender med bedre at kunne finde ud igen og holde styr på, hvornår på dagen det er.

Som det første skal du tage et ur med selv, helst et armbåndsur, så du kan se hurtigt, hvad klokken er. Aftal med dig selv og eventuelt dem, du er ude sammen med, hvor længe I bliver der, så I kan holde hinanden op på den aftale.

Når du ankommer i spillehallen, så orienterer du dig og finder nogle fikspunkter derinde, som du kan navigere efter, når du vil ud igen.