caps

Sådan får du dine outfits til at se mere eksklusive ud

Sådan får du dine outfits til at se mere eksklusive ud

editorial

Vil du gerne have, at dit outfit ligner noget, der er taget direkte ud af et modeblad fra en kendt designer? Så læs med her, og få 4 tips til hvordan du får din stil til at virke mere eksklusiv.

Kend din kropstype og find tøj der passer

Tøj er generelt flottest, når det passer til den, der bærer det. Det er derfor en god idé at stræbe efter at finde tøj, der passer til lige netop din figur. Hvis du gerne vil fremhæve din talje, er det en god idé at gå efter kjoler eller bluser, der sidder tæt rundt om taljen. Er du ikke så høj, vil et par stramme bukser og sko med lidt hæl få dine ben til at virke længere. Derfor: find ud af hvilken kropstype du har, og arbejd med den.

Brug ikke for mange accessories

Bruger du for mange accessories kan dit outfit komme til at se en smule kaotisk ud. Derfor bør du holde dig til at accessories, og prøve at inkorporere dem i dit outfit, så det passer sammen. Find inspiration til accessories i form af hatte og tasker her https://high5shop.se/collections/flat-caps.

caps

Hvilket signal sender du?

Du kan selv gøre meget for at påvirke det signal du sender. Dit tøj behøver hverken at være dyrt eller at komme fra et bestemt mærke, før du ligner en, der virkelig har styr på sin stil. God personlig hygiejne er f.eks. i høj grad med til at påvirke dit samlede udtryk.

Du skal kunne lide det tøj, du går i

Det bliver hurtigt tydeligt hvis du føler dig ukomfortabel i det tøj, du har på. Sørg derfor at finde tøj, du både synes er flotte, og som sidder behageligt. Sørg for at tøjet ikke strammer eller på anden måde generer dig, når du har det på.