selskabslokaler

Hvordan arrangeres pladserne i et selskabslokale?

Hvordan arrangeres pladserne i et selskabslokale?

editorial

Hvis man nu er mange mennesker, som man skal have moslet ind i et selskabslokale, så skal man tænke på det logistiske her.

Det gælder selvfølgelig sådan noget med, at folk kan komme frem og tilbage, selvom de skal trække stolene ud, og at der ikke er nogle, der ender ufrivilligt i et hjørne – specielt hvis de skal meget op at tisse.

Som du nok kan fornemme, så har vi at gøre med et af den slags arrangementer, hvor man skal sidde ned i mange timer, have pænt tøj på og snakke med de mennesker, man er blevet bænket sammen med.

Der går som regel lang tid, før det er “tilladt”, at man bevæger sig lidt mere rundt og bare tager plads, hvor man finder et ledigt sæde og snakker med forskellige mennesker.

Og dét kan være et problem nok i sig selv at løse den gordiske knude, hvem der skal sidde sammen, og hvem der ikke skal.

selskabslokaler

Hvem skal sidde hvor i selskabslokalet?

Hvis nogle ikke kan klare at sidde sammen, så kan man mene, at man burde undlade at invitere den ene part med, men det ville bare give alt for meget ballade i sig selv.

Så skal der måske også være et børnebord, hvor de mere kan tillade sig at fare mere omkring, end de voksne kan.

Der skal også være et gavebord, hvis det er et af den slags arrangementer, hvor man giver gaver.

Og har man egentlig plads til et sted, hvor buffeten kan stå?

Det kan tage mange forsøg, hvor man forud prøver at lave en bordplan til dette lokale, for det viser sig ikke altid at være den bedste løsning, at man siger til folk, at de bare kan sætte sig, hvor der er plads.

Man kan ende med at føle sig som sidstevælger i den forbindelse.