parkeringsvagt

Husk på: Parkeringsvagten er bare på arbejde

Husk på: Parkeringsvagten er bare på arbejde

editorial

Du oplever med garanti også, at du bliver overfuset på arbejdet, om det er af chefen, nogle kollegaer eller kunder, hvis du er i sådan en branche, hvor du har med den slags at gøre.

Nogle gange lader man det sive ind ad det ene øre og ud af det andet, men andre gange begynder man at overveje, om man skulle finde sig et andet job – og nogle dårlige dage kan det virkelig ramme en personligt, så man bliver ked af det.

Derfor skal du huske på, at sådan er det også for en parkeringsvagt, der IKKE er sat i verden for at genere dig.

Du kan sikkert forestille dig, hvad der ville ske, hvis der ikke var reguleringer på området med parkeringer, og det ville med garanti genere dig på den ene eller anden måde, så de er egentlig også til for din skyld.

parkeringsvagt

Du skal være flink overfor en parkeringsvagt

Parkeringsvagter går på ingen måde efter at genere folk, for hvis du har parkeret ulovligt, så er det jo din egen skyld, og du kan altid klage, hvis du mener, du har fået en uretfærdig opkrævning – men tag den ikke på stedet ved at overfuse den givne parkeringsvagt.

For nogle parkeringsvagter er det måske også bare et mellemarbejde, som de tager, fordi de kan tjene penge ved siden af studiet, eller fordi de er på vej til et andet job.

Der er også mange parkeringsvagter, der elsker deres arbejde, men det kommer bestemt ikke af, at de kan lide at give bøder, for de ser jo hellere, at folk kan finde ud af parkere korrekt.

Der er ingen konkurrencer om, hvem der kan uddele flest bøder.

Så husk lige på, hvordan du har det med at blive generet på dit arbejde, næste gang en parkeringsvagt er nødt til at give dig en bøde.