Gulvafslibning

Frisk boligen op med en gulvafslibning

Frisk boligen op med en gulvafslibning

Har du netop skrevet under på købsaftalen tilhørende din nye bolig, og er du ivrig efter at gøre denne til dit hjem? Så har du sikkert travlt med at få pakket hele dit liv sammen i flyttekasser og med at få disse fragtet ind i boligen så hurtigt som muligt. Men her bør du slå koldt vand i blodet, og først tage et grundigt kig på den nye bolig. Er den i indflytnings klar stand – eller er der lige nogle småting, som skal ordnes først?

Få slebet og behandlet trægulvet i din nye bolig inden du flytter ind

Det er nemlig en rigtig god idé at få styr på renovering og istandsættelse forud for indflytning. Når først alle møbler og øvrigt indbo er på plads, og hverdagen starter på ny, kan det være rigtig svært at finde tid og overskud til de opgaver som knytter sig hertil. Du bør for eksempel overveje, om badeværelset skal skiftes ud, eller om der skal installeres en ny opvaskemaskine i køkkenet. Og er huset eller lejligheden forsynet med trægulve, bør du vurdere, om disse skal behandles førend du rykker møblerne på plads.

I langt de fleste tilfælde vil sælger ikke have gjort noget om helst ved trægulvene i lang tid, idet boligen jo alligevel skulle sælges. Derfor kan disse fremstå nussede og snuskede – måske endda plettede og fyldt med splinter og revner. Dette betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal lade trægulvet udskifte. Det kan med stor sandsynlighed reddes af en grundig gulvafslibning.

Lad en professionel gulvsliber forestå din gulvafslibning

En sådan kan klares på ganske kort tid, hvis du vælger at lade en dygtig gulvmand varetage opgaven. Og med en efterfølgende behandling med lud, sæbe, olie eller lak kan gulvet komme til at stå som nyt i løbet af få dage. Du kan læse mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/billig-gulvafslibning/