boligselskab

Find bolig hos boligselskaberne

Find bolig hos boligselskaberne

editorial

Leder du efter en ny bolig, er det oplagt at gå uden om de store boligselskaber, som holder til i storbyerne. Her er venteiden på en ny bolig lang, og du skal betale en mindre formue, hvis du er så heldig at få en tilbudt. I stedet kan du med fordel kontakte de mindre boligselskaber og især dem der har boliger i provinsen. Her er mulighederne for at få en billig bolig tilbudt langt større. Du kan f.eks. søge efter et boligselskab i Viborg.

Mange vil helst bo i storbyen fordi de er bange for at det ikke er muligt at finde relevante jobs, hvis de flytter og tanken om at pendle afholder mange, især hvis de har små børn i institution. 

boligselskab

Bliv introduceret til lokale virksomheder

De mindre kommuner ude i provinsen vil gerne have nye borgere til byen og er bekendt med frygten for om det er muligt at finde arbejde. Derfor tilbyder de at introducere nye borgere til området virksomheder. Det er en effektiv måde at få folk i arbejde. Det har også den effekt, at virksomheder der overvejer at flytte, men som har været i tvivl om de har kunne få kvalificeret arbejdskraft, er mere villige til at flytte deres virksomhed ud af storbyerne.

Kigger man på skoler og andre institutioner, vil man opleve at de også ser markant bedre ud, end dem man finder i storbyerne.

Fra kommunens side støttes der ofte op omkring et aktivt handelsliv, så det er muligt at handle i byen. Alt for mange byer bliver til spøgelsesbyer, hvis det ikke er muligt at handle i byen og man skal hen til kedelige kæmpestore indkøbscentre eller områder, hvergang man skal have en liter mælk.

Typisk er der også et aktivt foreningsliv og gode muligheder for aktiviteter. Det gælder for både børn og voksne.