gulvslibning

Få slebet hjemmets gulve nu

Få slebet hjemmets gulve nu

At være husejer eller ejer af en lejlighed kan være superfedt. Der er ingen udlejer, der bestemmer over dig, og du kan nyde tanken om, at du har investeret pengene i mursten, som ikke sådan lige flyver væk eller på anden måde forsvinder. 

Men det at eje dit eget hjem kommer også med en del ansvar. Der er nogle ting, som kræver vedligeholdelse, og det er der jo ikke andre til at tage sig af end dig selv. Èn af de ting er hjemmets trægulve. Selvom træ er et ganske solidt materiale, der kan holde til meget og som holder i mange år, så er det altså afhængigt af at det bliver vedligeholdt løbende.

Hold finishen i orden

Foruden almindelig rengøring af gulvets overflade, er én af de måder hvorpå det er godt at sørge for at vedligeholde gulvet på, ved at reparere og passe på gulvets finish. Med finish mener jeg det, som overfladen på gulvet er behandlet med. Sagen er nemlig den, at man ikke bare kan lade træets rå overflade stå ubehandlet hen. Så vil den nemlig være alt for modtagelig over for både skidt og smuds, men også over for slitage.

De mest almindelige typer af finish er maling, lak, olie og lud- og sæbebehandling. Heraf er det klart den sidstnævnte, der kræver den mest regelmæssige vedligeholdelse. Sæbebehandlede gulve skal nemlig ofte behandles med sæbe, sådan at gulvet “mættes” og bliver modstandsdygtigt i overfladen.

Nogle gange er det nødvendigt med en slibning

Nogle gange er det dog nødvendigt med en slibning af gulvets overflade, hvis overfladen er meget slidt. For eksempel hvis der er dybe hakker, revner eller andre urenheder. Til at slibe gulvet har du brug for hjælp fra professionelle gulvfolk. Du kan for eksempel kontakte Gulvkanonen, som helt sikkert vil hjælpe dig med at få slebet gulvet. Læs mere her: https://gulvkanonen.dk/