malerkanonen

En god maler i Jylland

En god maler i Jylland

editorial

Har du nogensinde malet en hel lejlighed? Så ved du at det drejer sig om et stort projekt, hvis man er amatør. Man har ikke rutinen som det kræver at opnå et godt resultat på kort tid. Og ofte gør man tingene i den forkerte rækkefølge og så skal man måske gøre alt om igen. Ja selv det at male døre og vinduer er ikke altid helt ligetil.

image

Hvorfor vælge en professionel maler?

Så overvej at få en professionel maler til at gøre arbejdet. Det tager kun en brøkdel af tiden og resultatet bliver som regel bedre. Et malerfirma som kan anbefales er Malerkanonen. Malerkanonen har mange års erfaring både med erhvervs- og privatkunder.

De har et godt ry blandt kunderne og mange bemærker at man kan stole på Malerkanonen. De udfører førsteklasses arbejde inden for den aftalte tid. En kunde siger: “MalerKanonen kom til aftalt tid, og arbejdet blevet udført til perfektion. Servicen har været i top og rådgivningen ved første møde var også rigtig god.” En anden: “Servicen var helt i top, og lejligheden var pæn og rengjort da jeg fik nøglerne igen. Kan varmt anbefale MalerKanonen.”

Malerkanonen – din allround maler i Jylland

Malerkanonen udfører alle slags malerarbejde. Spartling af vægge, opsætning af filt, maling af vægge og lofte, maling af træværk, maling af døre, osv. Malerkanonen rådgiver og inspirerer dig gerne inden de giver dig et uforpligtende tilbud. Undervejs i processen er du velkommen til at henvende dig med spørgsmål eller overvejelser. Og efter at arbejdet er udført syner du lejligheden sammen med maleren, og du skal ikke betale før du er helt tilfreds.

Malerkanonen har også specialiseret sig på behandling af gulve. Både slipning, høvling og vedligehold af gulve.

Malerkanonen sætter en ære i at du skal have en god oplevelse hele vejen igennem. Derfor er de tilgængelige og imødekommende.