kvinde krisecenter

Derfor skal du række ud til et kvinde krisecenter ved behov

Derfor skal du række ud til et kvinde krisecenter ved behov

editorial

Er du i et parforhold eller en relation, hvor din partner er voldelig? Eller oplever du jævnligt, at din partner truer dig? Så kan der være alle gode grunde til, at du tager på et kvinde krisecenter. Det knytter vi også flere kommentarer til her i artiklen. 

Derfor skal du tage på et kvinde krisecenter

Det kan være dit flugtsted 

Noget der kan være godt at vide er, at et kvinde krisecenter kan være dit flugtsted, når du skal i sikkerhed for en voldelig partner. For det kan være nødvendigt at kunne komme hurtigt væk og i sikkerhed. Og det er netop det, du kan når du kommer på et kvinde krisecenter. 

kvinde krisecenter

Du og dine børn kan blive indkvarteret

Det giver også mening at tage på et kvinde krisecenter, da du og dine børn kan blive indkvarteret. Du har derfor et kort på hånden for dig og din lille familie, når I skal hurtigt væk. Det er dog også sådan, at disse centre tilbyder et midlertidigt ophold. 

Der bliver taget godt hånd om dig 

Du skal også tage på et kvinde krisecentre, da der bliver taget godt hånd om dig. Du bliver blandt andet mødt af personalet, som kan hjælpe dig. Og som kommer til at tilbyde krise- og traumebearbejdning. For det er ikke til at sige, hvad du har været ude for. Men det er selvfølgelig dig, som i sidste ende bestemmer, om du vil tage imod hjælpen eller ej.

Der bliver taget godt hånd om dine børn 

Det kan også være betryggende at vide, at der også tages godt om dine børn. Der vil f.eks. være forskellige aktiviteter, som de kan kaste sig over på stedet. Og hvis de er i skolealderen, vil der blive tilbudt lektiehjælp i den periode, hvor de måske ikke kan komme i skole: https://ellestedet.com/.