boligadvokat

Brug penge på en boligadvokat og spar penge på dit boligkøb

Brug penge på en boligadvokat og spar penge på dit boligkøb

editorial

Mange er en smule overvældet over det beløb de skal bruge på at købe en ny bolig at tanken om at bruge endnu flere penge på en boligadvokat virker som sløseri. Men intet kunne være mere forkert. Der kan være mange penge at spare ved at benytte sig af en boligadvokat, når man skal købe en ny bolig.

Både i forhold til at undersøge hvilke planer kommunen har for det område man går og kigger bolig i, til når der skal forhandles med sælger og ikke mindst banken. I begge tilfælde kan der være mange penge at spare, at din boligadvokat har tjent sit salær ind mange gange.

image

De svære forhandlinger

De fleste ved at det ofte er muligt at forhandle et nedslag hos sælger. Knap så mange ved at der også er penge at hente når der skal forhandles boliglån med banken. De fleste har så stor respekt for banken at de glemmer at de er en forretning på lige fod med alle andre og at bankrådgiveren er ansat hos banken og derfor er ansat til at sikre at banken får det bedst mulige ud af et lån.

Tag derfor med god samvittighed din erfarne boligadvokat med og lad ham stå for forhandlingerne. Han lever af at levere et godt stykke arbejde og brug gerne tiden på at besøge flere banker og få et tilbud. Der kan nemt være flere hundrede tusinde kr. at spare på denne handling.

Du kan også rolig tage din boligadvokat med, når der skal forhandles med sælger eller sælgers repræsentant ejendomsmægleren. Din boligadvokat ved hvilke områder der ofte resultere i et prisnedslag. Det kan også være at han kan forhandle sig frem til at du kan overtage boligen tidligere, så du har mulighed for at male mm, inden du flytter fra din nuværende bolig.